menu kruis
banner

Trailer

Op zoek naar een trailer voor industriële toepassingen? Bij IndustriëleAanhangers.nl leveren wij robuust geconstrueerde trailers, speciaal afgepast op uw transportvraagstuk. De trailers zijn overal achter te koppelen met de juiste dissel en kunnen speciaal gemaakt worden voor intern transport binnen uw fabriekshal of juist voor vervoer op de openbare weg. Van 400 ton wegende industriële materialen tot veelzijdige aanhangers voor bouw- en aannemersbedrijven. Als u het wilt vervoeren, heeft IndustriëleAanhangers.nl er een oplossing voor. Wij verkopen ook trailers zoals de Mafi trailer.

 

 

Een trailer kopen

Als u een trailer wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.nl aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw trailer bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Trailers 20ton 6100x2900mm
;