menu kruis
banner

Aluminium profielen vervoeren met een aanhanger

De aluminum profielen kunnen, afhankelijk van de grootte, op pallets of los vervoerd worden. Lees deze pagina voor tips over het vervoeren van pallets op een industriële aanhanger. Om zeker te zijn dat de lading beschermt is tegen tegen weersinvloeden, wordt een huif of dakopbouw veel gebruikt als oplossing. Zorg er ook voor dat de lading vastgezet kan worden door middel van rongen en / of sjorogen. Er kan ook een op maat gemaakt frame als opbouw gebruikt worden voor uw industriële aanhanger. Zo kunt de de aluminium profielen eenvoudig, veilig en efficiënt vervoeren. Een juiste ondervloer (antislip) zorgt er voor dat de lading niet verschuift. Stel online uw aanhanger samen of neem contact op met Jaap om meer te leren over de mogelijkheden.

 

Aanbevolen opties:

  • Opstaande randen (bij transport op pallets)
  • Opklapbare zijschotten
  • Op maat gemaakt frame als opbouw op aanvraag leverbaar
  • Rongen en / of sjorogen in het laadvlak
  • Houten vloer of antislip multiplex 
  • Huif of dak opbouw

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

;