menu kruis
banner

Beton vervoeren met een aanhanger

Betondelen kunnen het beste worden vervoerd op zo laag mogelijke aanhangwagens met steunbalken. Denk aan een midden A frame of een L frame afhankelijk van de producten. Voor elke vorm en maat betondelen, zowel staand als liggend, zijn er speciale opbouwmogelijkheden beschikbaar. Om de betondelen goed te kunnen fixeren zijn sjorogen in het laadoppervlak of chassis aan te raden.

 

Aanbevolen opties:

  • Kies een lage aanhanger (dieplader) en zorg voor voldoende laadvermogen capaciteit (gewicht last + 10%)
  • Op aanvraag wordt een frame opgebouwd. 
  • Aanhangers zijn ook zonder laadvloer maar met een opbouw leverbaar.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier

;