menu kruis
banner

Bouwmaterialen vervoeren met een aanhanger

Bouwmaterialen, zoals stenen, dakpannen, houten balken, plaatmateriaal, gipsplaten enz. Wanneer u deze materialen nagenoeg stof- en vochtvrij wilt vervoeren, is een huifopbouw aan te raden. Voor het eenvoudig beladen van de aanhanger vanaf elke zijde, kunt u het beste kiezen voor opklapbare zijschotten. Een lage laadvloerhoogte is aanbevolen om het in- en uitladen van de aanhanger te vergemakkelijken. Spanbanden en / of sjorogen om de last te fixeren tijdens transport is, door de grote variëteit van de lading, enorm aan te bevelen.

In veel gevallen is het afgeraden om de aanhanger te groot te maken. Om de manoeuvreerbaarheid te verhogen, kunt u beter kiezen voor meerdere kleine aanhangers. Wanneer u deze achter elkaar wilt kunnen koppelen is een spoorvolgend stuursysteem essentieel.

 

Aanbevolen opties:

  • Huifopbouw, opklapbare zijschotten en een laag laadvloeroppervlak.
  • Spanbanden en / of sjorogen voor fixatie tijdens transport.
  • Bij koppeling meerdere aanhangers een spoorvolgend stuursysteem. 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

;