menu kruis
banner

Bulkzakken vervoeren met een aanhanger

Bulkzakken of big-bags kunnen vlak op de laadvloer worden geplaatst. Een houten vloer of een vloer met antislip materiaal is aan te raden. Het laden en lossen van de zakken zal eenvoudiger gaan bij een houten vloer, maar kunnen ook meer gaan glijden tijdens het vervoer. Zorg er daarom voor dat de lading goed gefixeert is. Let op voldoende breedte en lengte van de aanhanger i.v.m. overblousing van de zakken. 

 

Aanbevolen opties:

  • Opklapbare zijschotten
  • Sjorogen in het laadvlak
  • Een houten vloer of antislip multiplex

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

 

1ton aanhanger met oprijklep draaischamel 2300x1250
;