menu kruis
banner
banner

Cement vervoeren met een aanhanger

Cement in zakken wordt meestal vervoerd op pallets of in big bags. Kies een houten vloer in de aanhanger en bij oneffen terrein, zijschotten en/of ingebouwde sjorogen om de lading te fixeren. Een kubieke meter cement weegt ca. 1400 kg. Houdt hier rekening bij wanneer u het laadvermogen van uw aanhanger kiest. Ook dient u rekening te houden met overblousing. Voor het vervoeren van twee zakken cement naast elkaar is zo'n 10 cm extra breedte aan te raden.

 

Aanbevolen opties:

  • Een houten laadvloer.
  • Opklapbare zijschotten bij oneffen terrein.
  • Sjorogen in het laadvlak om de zakken eenvoudig te fixeren.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

075ton aanhanger met schutborden disselzijde 1500x900mm
;