menu kruis
banner

Haspels vervoeren met een aanhanger

Haspels, ook wel kabeltrommels genoemd, kunt u uitstekend vervoeren op een aanhanger. Afhankelijk van de grootte van de haspel en de hoeveelheid haspels die u wilt vervoeren kunt u uw haspelwagen zelf samenstellen. Mocht u de aanhanger willen gebruiken om de haspels direct af te kunnen rollen en weer terug, dan kan dit op de aanhanger worden gemaakt door middel van een juk. De haspelwagen heeft dan een zogenaamde afrolinrichting zodat u de haspels eraf en erop kunt rollen zonder veel moeite.

De bekendste haspeltoepassingen zijn voor drainage en het plaatsen van telefoniekabels. 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Haspels vervoeren met een aanhanger

;