menu kruis
banner

Hooi vervoeren met een aanhanger

Wilt u hooi of strobalen vervoeren met een aanhanger. Dan bent u bij IndustrieleAanhangers.nl aan het juiste adres. Een hooi aanhanger, landbouw aanhanger of agrarische aanhanger is uitermate geschikt voor het transport van hooibalen of rollen wat voornamelijk wordt gebruikt in de landbouw. Afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid balen die vervoert dienen te worden kunt u uw eigen aanhanger zelf samenstellen via onze offertetool. 

 

Aanbevolen opties:

  • Jukken met uitsparingen zijn op aanvraag leverbaar
  • Denk aan eventuele sjorogen om de last eenvoudig te kunnen fixeren en eventueel een zeil te kunnen spannen die de lading beschermt tegen het weer.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

hooi aanhangwagen
;