menu kruis
banner

Hout producten vervoeren met een aanhanger

Neem voldoende lengte voor de aanhanger, zodat de houten producten veilig vervoerd kunnen worden. Hout producten zoals kozijnen, profielen en constructiedelen kunnen zowel liggend als staand vervoerd worden. De aanhanger kan voorzien worden van een rechtopstaande steun om de last aan te fixeren. Vaak wordt een huif toegepast tegen weersinvloeden. Wanneer u op regelmatige basis dezelfde soort afwijkende profielen moet vervoeren, is het ook mogelijk om een op maat gemaakte frame als opbouw te gebruiken. Neem voor meer informatie hierover contact op met een van onze experts.

 

Aanbevolen opties:

  • Huif- of dakopbouw om de houten producten te beschermen tegen weersomstandigheden.
  • Jukken met uitsparingen zijn op aanvraag leverbaar. 
  • Denk aan eventuele sjorogen om de last eenvoudig te kunnen fixeren.
  • Eventueel een, speciaal op maat gemaakt, frame voor het eenvoudig en veilig vervoeren van specifieke houten producten.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

;