menu kruis
banner

Houten platen vervoeren met een aanhanger

Houten platen kunnen zowel horizontaal als verticaal vervoerd worden. Neem voldoende ruimte rondom de platen ter voorkoming van beschadiging. Vaak wordt een huif toegepast tegen weersinvloeden. Speciale frames en opbouw zijn mogelijk om uw houten platen, liggend of staand, te kunnen vervoeren. Neem voor meer informatie hierover contact op met een van onze experts.

 

Aanbevolen opties:

  • Opklapbare zijschotten voor eenvoudig beladen en sjorogen in het laadvlak of chassis om de houten platen te fixeren.
  • Houten vloer of antislip multiplex met een huif of dak opbouw.
  • De aanhanger kan ook zonder laadvloer worden geleverd met speciale frames en opbouw om uw houten platen, liggend of staand, te vervoeren

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

;