menu kruis
banner
banner

Leidingen vervoeren met een aanhanger

Leidingen of pijpspools kunt u prima vervoeren met een aanhanger, maar omdat de samenstelling van de aanhanger afhankelijk is van de lengte of de vorm van uw leidingen of pijpspools, kunt u het beste zelf u aanhanger samenstellen. Onze BRYNHILD is echter een vaak gebruikte aanhanger voor het vervoeren van dit soort materialen, dankzij haar draaischammel voor. Wilt u de aanhanger laten trekken door een tractor of een heftruck? Let dan op dat de aanhanger niet breder is dan 2,5 meter. Aangezien de RDW een maximale voertuigbreedte hanteerd van 2,55.

 

Aanbevolen opties:

Het is aan te raden uw aanhanger te voorzien van rongen en de vloer te voorzien van steunpunten. ZO kunt u de lading zo stabiel en veilig mogelijk vervoeren. Dwarsliggers op de aanhanger zorgen ervoor dat de leidingen of pijpspools niet direct op de aanhanger liggen zodat de lading niet beschadigd. 

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

;