menu kruis
banner

Metaal vervoeren met een aanhanger

Metaaldelen kunnen, afhankelijk van de grootte, op pallets of los vervoerd worden. Om zeker te zijn dat de lading beschermt is tegen tegen weersinvloeden, wordt een huif of dakopbouw veel gebruikt als oplossing. Zorg er ook voor dat de lading vastgezet kan worden door middel van rongen en / of sjorogen. Een juiste ondervloer zorgt er voor dat de lading niet verschuift.

 

Aanbevolen opties:

  • Opklapbare zijschotten
  • Rongen en / of sjorogen in het laadvlak
  • Houten vloer of antislip multiplex 
  • Huif of dak opbouw

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

15ton aanhanger met fussee besturing en verlengde dissel22300x1850mm
;