menu kruis

Aanhanger verplaatsen met de industriële mover

In samenwerking met de firma VMT Mover Systems, kunnen wij op aanhangers tot 50 ton draagvermogen een industriële MOVER bouwen. Hiermee kunt u uw industriële aanhanger zelfrijdend maken. Met andere woorden, deze MOVER maakt het mogelijk om de aanhanger te verplaatsen zonder de inzet van het trekkende voertuig. Hierdoor wordt de inzet van uw aanhanger geoptimaliseerd, in het logistieke proces staat een lege aanhanger niet in de weg doordat hij eenvoudig verplaatst kan worden. Daarnaast wordt het aankoppelen van de wagen aan het trekkende voertuig ook veel eenvoudiger, dat kan nu via een afstandsbediening die de aanhanger kan manoeuvreren tot aan de koppeling.

Deze MOVER is ook op bestaande industriewagens te bouwen en is daarnaast beschikbaar met elektrische- en verbrandingsmotor aandrijving. Zoals u ziet blijven de innovaties elkaar opvolgen bij www.industrieleaanhangers.nl

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.


Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

 

 Schermafbeelding 2017 03 13 om 16.39.11

;