menu kruis
banner

Palen vervoeren met een aanhanger

Voor het vervoer van palen zijn dwarsliggers op het laadvlak en het gebruik van rongen aan te raden. Voor grote palen kan een opbouwframe op maat worden gemaakt. De lengte van de aanhangers zijn enorm belangrijk, denk aan uitstekende onderdelen. De lading mag namelijk niet aan de voorzijde van de aanhangers uitsteken en maximaal 5 meter vanaf de achterste as. De uitstekende lengte mag niet meer dan 50% van de totale lengte van de aanhanger beslaan. Bij gebruik op de openbare weg moet de (ondeelbare) lading gemarkeerd worden met een bord wanneer deze meer dan 1m achter de aanhanger uitsteekt.

 

Aanbevolen opties:

  • Kies dwarsliggers eventueel voorzien van rubber stroken tegen beschadiging
  • Rongen aan de langszijde, rond, vierkant, voorzien van een stootrubber of van hout. 
  • Profiel voor palen houders op aanvraag leverbaar.
  • Een geslosten huifsysteem zorgt dat nieuwe materialen droog blijven.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhangers een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhangers bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens. Industriële aanhangers is hét merk met de grootste variatie in het aanbod

Mocht u bij het samenstellen van een nieuwe aanhangwagen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

;