menu kruis
banner

Scheepsdelen vervoeren met een aanhanger

De aanhangers van IndustriëleAanhangers.nl kunnen gebouwd worden met een laadvermogen van meer dan 400 ton. Zo zijn onze aanhangers ook uitermate geschikt voor het transport van grote / zware onderdelen zoals scheepsdelen. Zware onderdelen of materialen kunnen het beste zo laag mogelijk vervoerd worden. Dit komt de stabiliteit van de aanhanger ten goede. Een goede centrische en symmetrische positie op de aanhanger is belangrijk bij het vervoeren van zware onderdelen. De lading moet ten minste voor 65% ondersteund zijn tijdens transport.

 

Aanbevolen opties:

  • Een verlaagde vloer is aan te bevelen bij het vervoeren van zware onderdelen. 
  • Oprijplaten of een grote oprij klep is enorm handig voor het eenvoudig beladen van de aanhanger. 
  • Sjorogen in de bodemplaat of aan de zijkanten om de zware onderdelen te fixeren voor transport.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

;