menu kruis
banner
banner

Staal vervoeren met een aanhanger

Losse staal profielen kunnen het beste vervoerd worden op een aanhanger voorzien van dwarsliggersTegen het zijwaarts afvallen van de lading kunnen rongen worden geplaatst. Zorg voor een voldoende lange aanhanger, de last moet voor 65% worden ondersteund.

 

Aanbevolen opties:

  • Kies dwarsliggers eventueel voorzien van rubber stroken tegen beschadiging. 
  • Rongen langs de langszijde, rond, vierkant, voorzien van stootrubber of hout. 

 

Hierboven ziet u een foto van een aanhanger die speciaal geleverd is voor het vervoeren van stalen profielen; voorzien van dwarsliggers op de bodem en rongen aan de langszijde met houten stootrand.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Rongenwagen aanhanger 6ton 3000x1232mm
;