menu kruis
banner

Stenen vervoeren met een aanhanger

Stenen worden meestal op pallets geladen en zo vervoerd per aanhanger. De standaardafmeting van de meest gebruikte pallet, de Europallet is 800x1200mm. Daarnaast wordt er in mindere mate gebruik gemaakt van het formaat 800x600 (Displaypallet) en 1000x1200mm (Blokpallet). Houdt hiermee rekening bij het kiezen van uw lengte en breedte van uw aanhanger, afhankelijk van hoeveel pallets u achter of naast elkaar wilt vervoeren. Een opstaande rand rondom de aanhanger maakt het mogelijk, zonder de last te fixeren, de aanhanger in te zetten op bedrijfsterreinen.

Bij het los vervoeren van stenen op de aanhanger zijn spanbanden aan te bevelen om het verschuiven van de lading tegen te gaan. Een net is aan te raden om te voorkomen dat u geen deel van de lading verliest tijdens het vervoeren bij een oneffen ondergrond.

 

Aanbevolen opties:

  • Kies de juiste laadvloer afhankelijk van het formaat van de pallets en eventueel een lage opstaande rand tegen het afschuiven. 
  • Let op voldoende laadvermogen en de juiste banden voor het terrein. Kies voor spanbanden en een net om verschuiving en verlies van de lading tegen te gaan tijdens transport.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier

;