menu kruis
banner
banner

Zware onderdelen vervoeren met een aanhanger

Zware werktuigen of materialen kunnen het beste zo laag mogelijk vervoerd worden. Dit komt de stabiliteit van de aanhanger ten goede en zo wordt het inladen een stuk veiliger en eenvoudiger. Een dieplader aanhanger voorzien van oprijplaten is in veel gevallen aan te raden. Een goede centrische en symmetrische positie op de aanhanger is belangrijk bij het vervoeren van zware onderdelen.

 

Aanbevolen opties:

  • Een verlaagde vloer is aan te bevelen bij het vervoeren van zware onderdelen. 
  • Oprijplaten of een grote oprij klep is enorm handig voor het eenvoudig beladen van de aanhanger. 
  • Sjorogen in de bodemplaat of aan de zijkanten om de zware onderdelen te fixeren tijdens transport.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

36ton aanhanger met fusee besturing en opklapbare rongen 6000x3000mm
;