menu kruis

Onze succesverhalen

Wij zijn trots op het feit dat we in heel Nederland en België de mooiste projecten mogen realiseren op het gebied van intern transport. Ons motto " Alles is mogelijk " geeft ons de vrijheid om, tot op een zekere hoogte, elk mogelijk idee te realiseren.

 

Van zelfrijdende aanhangers met een laadvermogen van 35 ton tot aan 'simpele' hout karren van 10 meter. Op deze pagina vindt u een aantal van deze mooie projecten, elke maand zullen er nieuwe projecten verschijnen. Waarbij het aantal getoonde projecten niet in verhouding staat met het de bereikte resultaten. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Stel zelf u w aanhanger samen en ontdek wat er mogelijk is.

Atlas Copco

- België B.V.

Metaal industrie

Atlas Copco België B.V. is al meer dan 60 jaar een producent en ontwikkelaar van technologische ontwikkelingen in de industrie. De huidige meesturende aanhangers die gebruikt werden voor een fabriek in België dateerden van 15 jaar geleden en deze moesten vervangen worden. Een van de belangrijkste reden hiervoor is dat de industriële aanhangers begonnen te stuiteren en daarnaast werkte het meesturende systeem niet meer naar behoren. Het zelf samenstellen van de aanhangers en het samenwerken met een expert, heeft geresulteerd in aanhangers op maat. 

Lees meer >
MCB

- Valkenswaard

Metaal industrie

De firma MCB, al meer dan 75 jaar een gevestigde internationale waarde op het gebied van groothandel in metalen. MCB was voor haar intern transport opzoek naar industriële aanhangers. Op het grote terrein van MCB in Valkenswaard dienen grote staalplaten van de ene productiehal naar de andere vervoerd te worden. Hierbij was het van uiterst belang dat deze staalplaten tijdens het vervoer over het terrein, niet nat worden. Onze specialist Jaap ging rond de tafel zitten met de mensen van MCB, om samen tot een fantastische oplossing op maat te komen!

Lees meer >
;