menu kruis
banner

Uw eigen aanhanger binnen 274 seconden samengesteld.
Start uw aanvraag

Buiscar aanhanger

Een Buiscar aanhanger is een bepaald aanhanger merk. Deze aanhangers zijn bekend geworden door de Nederlandse fabrikant Buiscar Cargo Solutions. De verschillende soorten aanhangers bekend onder dit merk zijn:

  • Multi trailer systemen (met een spoorvolgend stuursysteem)

  • Skelet trailers

  • Roll trailers

  • Industrie trailers

 

Roll trailers zijn wel de meest bekende in de markt, soms ook wel een Buiscar genoemd. De roll trailer is een multifunctioneel systeem en relatief laag in kosten. Door de robuuste vormen en materialen zijn deze roll trailers onderhoudsarm, dit lijdt tot een aanzienlijke lagere total cost of ownership in vergelijking met andere transport systemen. Ondanks dat de roll trailer een eenvoudige uitvinding lijkt is dit een van de meest gebruikte transport systemen voor zware producten.

 

Al deze trailers kunnen wij bij IndustrieleAanhangers.nl ook leveren. Door ons configuratiesysteem kunt u precies de aanhanger bouwen die u wilt hebben. U kunt uw aanhanger zo inrichten dat deze geschikt is voor het vervoeren van ISO containers, staalproducten, bulkzakken etc. Al onze aanhangers zijn accuraat en betrouwbaar. Mocht u iets missen in het proces, dan staat onze collega Jaap van der Vlies klaar om u telefonisch te helpen.

 

Aanbevolen opties:

Afhankelijk van het terrein waar u rijdt en de producten die u wilt vervoeren zijn er vele aanbevelingen te doen op de aanhanger. Mocht u niet precies weten wat de beste optie voor u is? Neem dan contact op met Jaap van der Vlies: +31 (0)6 53 58 13 01. Hij helpt u graag verder.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Omdat wij een rechtstreekse vertegenwoordiging zijn van de fabriek hoeft u bij ons nooit lang te wachten op uw aanhangwagen. Daarnaast kunt u dankzij onze unieke aanvraagmodule binnen 274 seconden de industriële aanhanger die u nodig heeft zelf samenstellen. Indien u meer specifieke eisen heeft of vragen heeft, dan kan u ons altijd makkelijk bereiken via het contactformulier of WhatsApp. Er zijn letterlijk eindeloos veel mogelijkheden voor de configuratie van uw wagen. Wij helpen u graag.

Buiscar aanhanger
;