menu kruis
banner

Zelf een aanhanger zelf samenstellen?
Start uw aanvraag

 

Roltrailer

Een roltrailer is een doorgaans platte wagen met aan de voorkant een opening (ook wel “tong” genoemd) waarin een zwanenhals (ook wel Gooseneck haak genoemd) past. Deze roltrailers zijn bekend geworden door de enorme flexibiliteit en handigheid. De verschillende soorten roltrailers zijn:

 

 • Container trailers, voor alle genormeerde standaard container afmetingen.
 • Zwaarlast trailers, voor papierrollen, coils, draadrollen, kisten, beton producten.
 • Roltrailers met vast zwanenhals, voor hey transport van diverse lasten
 • Roltrailers met oprijbanen, voor het transport van rollend materieel.
 • Dubbelzijdige tong, zodat de trekker aan beide kopse kanten kan aanhaken.
 • Trailers met opbouw, voor vloeistoffen, tanks, huifopbouw, drukwanden.
 • Speciaalbouw, gemaakt voor uw specifieke product.

 

Roll trailers zijn wel de meest bekende in de markt, wegens het multifunctionele systeem en relatief lage investeringskosten. Door de robuuste vormen en materialen zijn deze roll trailers onderhoudsarm, onverwoestbaar en enorm stabiel, wat leidt tot een aanzienlijke lagere total cost of ownership in vergelijking met andere transport systemen. Ondanks dat de roll trailer een eenvoudige uitvinding lijkt is dit een van de meest gebruikte transportsystemen voor zware producten op haventerreinen en bij zware industrie.

 

Al deze trailers kunnen wij bij IndustrieleAanhangers.nl leveren. Door ons configuratiesysteem kunt u precies de aanhanger bouwen die u wilt hebben. U kunt uw roltrailer  zo inrichten dat deze geschikt is voor het vervoeren van ISO containers, staalproducten, betondelen, bulkzakken etc. Al onze roltrailers zijn accuraat, betrouwbaar en van uitmuntende kwaliteit. Mocht u iets missen in het proces, dan staat onze collega Jaap van der Vlies klaar om u telefonisch te helpen.

 

Aanbevolen opties

Afhankelijk van het terrein waar u rijdt en de producten die u wilt vervoeren zijn er vele aanbevelingen te doen op de aanhanger. Mocht u niet precies weten wat de beste optie voor u is? Neem dan contact op met Jaap van der Vlies: +31 (0)6 53 58 13 01. Hij helpt u graag verder.

 

Bovenstaande aanhangers kunnen wij vanzelfsprekend ook leveren. 100% maatwerk in 247 seconden.

 

Maatwerk trailers en aanhangers

 

Het leveren van maatwerk is onze specialiteit. Gebruik de configurator en stel in slechts 247 seconden uw eigen industriële aanhanger samen.

 

Het samenstellen van een maatwerk trailer doen wij aan de hand van uw wensen en eisen.

 

Zaken die belangrijk zijn voor het samenstellen van een maatwerk trailer/aanhanger:

 • Op welk terrein zal de aanhanger/trailer rijden?
 • Welke producten wil ik met de trailer vervoeren? (welke eisen worden gesteld aan het zekeren van lasten en het beschermen van de last?)
 • Hoe zwaar zijn de producten die ik wil vervoeren?
 • Welke afmetingen hebben de producten die ik wil vervoeren?

 

Advies

Heeft u vragen over het samenstellen van uw industriële aanhanger? Advies nodig van dé Industriële Aanhanger Expert? Neem dan contact op met Jaap van der Vlies. Hij helpt u graag (letterlijk!) op weg. 

;