menu kruis
banner

Uw eigen dieplader binnen 274 seconden samengesteld
Start uw aanvraag

Dieplader aanhanger met klep

In tegenstelling tot een gewone aanhanger, ligt bij een dieplader aanhanger met klep de vloer niet boven de wielen. Deze verlaagde vloer zorgt ervoor dat u de aanhanger een stuk eenvoudiger kunt beladen. Bovendien kunt u zo hogere objecten transporteren. Verder kunnen de diepladers met klep bij IndustriëleAanhangers.nl worden toegepast met een huifopbouw. Zo zijn ze ook uitermate geschikt voor het vervoer van producten die zeker niet nat mogen worden. Hiernaast kunnen er losse oprijplaten bijgeleverd worden. Ook kan er een oprijklep bevestigd worden aan de achterzijde van de aanhanger.

 

Een dieplader aanhanger met klep kopen

Als u een dieplader aanhanger met klep wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.nl aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

  

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw dieplader aanhanger met klep bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke behoeften.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties, onze industriële aanhangers experts staan altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Dieplader met oprijklep 2ton 3800x1800mm
;