menu kruis
banner

Uw eigen houtkar binnen 274 seconden samengesteld.
Start uw aanvraag

Houtkar

Houtprofielen als kozijnen of houten platen, kunnen eenvoudig vervoerd worden op de aanhangers van IndustriëleAanhangers.nl. Sterker nog, wij kunnen de opbouw precies op maat maken voor de door u te vervoeren (hout)profielen. Wanneer u de houtkar niet alleen binnen uw fabriekshal gebruikt, is het aan te raden om te kiezen voor een huifopbouw. Een huifopbouw zorgt er namelijk voor dat u uw goederen nagenoeg vocht- en stofvrij kunt vervoeren en zijn zo beschermt tegen weersomstandigheden.

 

Voor houten platen hebben wij een standaard opbouw beschikbaar waarmee u de platen zowel horizontaal als verticaal kunt vervoeren. Mocht u special formaat houtprofielen willen vervoeren, kunnen wij op een op maat gebouwde opbouw leveren op de aanhanger. Zo kunt u zo effectief, efficiënt en zo veilig mogelijk de houtprofielen vervoeren.

 

Aanbevolen opties:

Opklapbare zijschotten voor eenvoudig beladen en sjorogen in het laadvlak of chassis om de houten platen te fixeren. Houten vloer of antislip multiplex met een huif of dak opbouw. De aanhanger kan ook zonder laadvloer worden geleverd met speciale frames en opbouw om houten platen, liggend of staand, te vervoeren

 

 

Een houtkar kopen

Als u een houtkar wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.nl aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

  

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw houtkar bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Houtkar IA 2605
;