menu kruis
banner

Uw eigen langgoed wagen binnen 274 seconden samengesteld.
Start uw aanvraag

Langgoed wagen

Een langgoed wagen verschilt van een aanhanger door het feit dat de koppeling ook als steunpunt dient. De aanhanger heeft in dit geval geen eigen vooras maar steunt op het trekkend voertuig. Echter wordt de term oplegger en aanhanger nog wel eens door elkaar gehaald. Een aanhanger die steunt op het trekkend voertuig wordt ook wel een gooseneck genoemd, doordat het koppelstuk op de lange nek van een gans lijkt.

 

 

Een langgoed wagen kopen

Als u een langgoed wagen wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.nl aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw langgoed wagen bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Oplegger met draaischamel 5ton 5000x1700mm
;