menu kruis
banner
banner

Uw eigen plateauwagen binnen 274 seconden samengesteld.
Start uw aanvraag

Plateauwagen

Bij een plateauwagen bevinden de wielen zich onder de laadvloer. Hierdoor heeft u geen last van wielkasten in de laadruimte en heeft u zoveel mogelijk effectief laadoppervlak. De breedte van het effectieve laadoppervlak en de breedte van de aanhanger verschillen zo namelijk nauwelijks van elkaar. Verder zijn de zijborden eenvoudig inklapbaar of verwijderbaar doordat de wielen zich onder het laadoppervlak bevinden. Zo kunt u een plateauwagen, in tegenstelling tot een bakwagen, eenvoudig vanaf de zijkant kunt beladen. Verder kunnen de laadvloeren van onze plateauwagens worden afgewerkt met een ruim assortiment aan materialen, waaronder:

 

  • Dennenhouten planken
  • Glad plaatstaal
  • Aluminium tranenplaat
  • Multiplex houtplaat (met antislip) 

Een plateauwagen kopen

Als u een plateauwagen wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.nl aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte. Onze industriële aanhangers experts staan altijd klaar om u van advies te voorzien. Bijvoorbeeld bij het kiezen van het juiste stuursysteem. Dit is afhankelijk van het gewenste laadvermogen, het terrein en toepassing van de plateauwagen.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw plateauwagen bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Plateauwagen
;