menu kruis
banner

Uw platformwagen binnen 274 seconden samengesteld.
Start uw aanvraag

Platformwagen

De wielen van een platformwagen bevinden zich onder het laadvloeroppervlak. Zo wordt er een optimaal benutbare laadvloer gecreërd. De breedte van het effectieve laadoppervlak en de breedte van de aanhanger verschillen hierdoor namelijk nauwelijks van elkaar. Bovendien zijn de optionele zijborden eenvoudig inklapbaar of verwijderbaar doordat de wielen zich onder het laadoppervlak bevinden. Zo kunt u de platformwagen eenvoudig vanaf de zijkant beladen. Het enige nadeel van een platformwagen is dat het laadoppervlak relatief hoog boven de grond ligt. Het bevind zich immers altijd boven die wielen. In dit geval kan -een bakwagen of een dieplader een betere oplossing zijn.

Een platformwagen kopen

Als u een platformwagen wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.nl aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw platformwagen bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Platformwagen
;