menu kruis
banner

Uw eigen staalkar binnen 274 seconden samengesteld.
Start uw aanvraag

Staalkar

De aanhangers van IndustriëleAanhangers.nl zijn uitermate geschikt om staal, of staalprofielen met te vervoeren. Met aanhangers van 500 kg tot meer dan 400 ton draagvermogen is voor al uw staaltransport uitdagingen een passende oplossing. Of u nou staal in bulk wilt vervoeren of grote staalprofielen wilt vervoeren, de aanhangers kunnen precies op maat gemaakt worden. Losse staal profielen kunnen het beste vervoerd worden op een aanhanger voorzien van dwarsliggers. Tegen het zijwaarts afvallen van de lading kunnen rongen worden geplaatst. Zorg voor een aanhangers die lang genoeg zijn, de last moet voor 65% worden ondersteund. 

 

Wij kunnen een standaard opbouw leveren waarmee de meest gangbare staalprofielen eenvoudig staand of liggend kunnen worden vervoerd. Bent u op zoek naar een staalkar voor afwijkende profielen, dan kan de opbouw zelfs op maat gemaakt worden, aangepast op de te vervoeren profielen. 

 

 

Een staalkar kopen

Als u een staalkar wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.nl aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw staalkar bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.


Wij helpen u graag en stellen graag samen met u de beste aanhanger samen. 

10ton aanhanger linkerzijde 10000x1400mm
;