menu kruis
banner
banner

Uw eigen transportwagen binnen 274 seconden samengesteld.
Start uw aanvraag

Transportwagen

De transportwagens bij IndustriëleAanhangers.nl zijn robuuste aanhangers die in uw fabriekshal of -terrein, op de openbare weg of over een spoor uw transportvraagstuk kunnen beantwoorden. Met een laadvermogen van 500kg tot meer dan 400 ton, kunnen de transportwagens van IndustriëleAanhangers elke klus aan. De aanhangers zijn direct achter het trekkend voertuig te koppelen of als treintje achter elkaar middels een 'spoorvolgend' stuursysteem. Doordat de aanhangers tot in de detail kunnen worden aangepast op uw transportvraagstuk, zijn de aanhangers geschikt voor bijna elk materiaal op iedere ondergrond. Neem een kijkje in het inspiratieboek om een beeld te krijgen bij de eindeloze mogelijkheden en combinaties.

 

Een transportwagen wordt voornamelijk gebruikt voor lichter intern transport. Echter is een transportwagen meer dan dat, ook grote en zware aanhangers worden regelmatig op deze wijze genoemd. Met behulp van een deze industriële wagens is het eenvoudig om simpele goederen te vervoeren, denk hierbij goederen uit een magazijn of onderdelen in een fabriekshal. 

 

Een transport wagen wordt vaak gebruikt voor het eenvoudig vervoeren van producten met een niet te grote lengte en een te zwaar gewicht. De transport wagen voor de industrie is leverbaar in alle denkbare uitvoeringen. Op onze website kun u door middel van een aanvraag zelf uw volledige aanhanger samenstellen. 

Een transportwagen kopen

Als u een transportwagen wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.nl aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte. Alles is mogelijk bij industriëleaanhangers.nl. Wij staan nergens van versteld. 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.nl geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw transportwagen bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties of wilt u meer informatie dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar met persoonlijke hulp. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Transportwagen
;