menu kruis
banner

Uw eigen aanhanger binnen 274 seconden samengesteld.
Start uw aanvraag

Bouwmaterialen vervoeren met een aanhanger

Bouwmaterialen, zoals stenen, dakpannen, houten balken, plaatmateriaal, gipsplaten enz. Wanneer u deze materialen nagenoeg stof- en vochtvrij wilt vervoeren, is een huifopbouw aan te raden. Voor het eenvoudig beladen van de aanhanger vanaf elke zijde, kunt u het beste kiezen voor opklapbare zijschotten. Een lage laadvloerhoogte is aanbevolen om het in- en uitladen van de aanhanger te vergemakkelijken. Spanbanden en / of sjorogen om de last te fixeren tijdens transport is, door de grote variëteit van de lading, enorm aan te bevelen.

In veel gevallen is het afgeraden om de aanhanger te groot te maken. Om de manoeuvreerbaarheid te verhogen, kunt u beter kiezen voor meerdere kleine aanhangers. Wanneer u deze achter elkaar wilt kunnen koppelen is een spoorvolgend stuursysteem essentieel.

 

Aanbevolen opties:

  • Huifopbouw, opklapbare zijschotten en een laag laadvloeroppervlak.
  • Spanbanden en / of sjorogen voor fixatie tijdens transport.
  • Bij koppeling meerdere aanhangers een spoorvolgend stuursysteem. 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 3 ton tot 100 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Via onze unieke aanvraagmodule kunt u binnen 274 seconden de industriële aanhanger samenstellen die past bij uw transportwens. Heeft u vragen? Of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.

 

Alle onze aanhangers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van alle noodzakelijke certificeringen.

;