menu kruis
banner

Uw eigen aanhanger binnen 274 seconden samengesteld.
Start uw aanvraag

Houten platen vervoeren met een aanhanger

Houten platen kunnen zowel horizontaal als verticaal vervoerd worden. Neem voldoende ruimte rondom de platen ter voorkoming van beschadiging. Vaak wordt een huif toegepast tegen weersinvloeden. Speciale frames en opbouw zijn mogelijk om uw houten platen, liggend of staand, te kunnen vervoeren. Neem voor meer informatie hierover contact op met een van onze experts.

 

Aanbevolen opties:

  • Opklapbare zijschotten voor eenvoudig beladen en sjorogen in het laadvlak of chassis om de houten platen te fixeren.
  • Houten vloer of antislip multiplex met een huif of dak opbouw.
  • De aanhanger kan ook zonder laadvloer worden geleverd met speciale frames en opbouw om uw houten platen, liggend of staand, te vervoeren

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 3 ton tot 100 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Via onze unieke aanvraagmodule kunt u binnen 274 seconden de industriële aanhanger samenstellen die past bij uw transportwens. Heeft u vragen? Of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.

 

Alle onze aanhangers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van alle noodzakelijke certificeringen.

;