menu kruis
banner
banner

Uw eigen aanhanger binnen 274 seconden samengesteld.
Start uw aanvraag

Leidingen vervoeren met een aanhanger

Leidingen of pijpspools kunt u prima vervoeren met een aanhanger, maar omdat de samenstelling van de aanhanger afhankelijk is van de lengte of de vorm van uw leidingen of pijpspools, kunt u het beste zelf u aanhanger samenstellen. Onze BRYNHILD is echter een vaak gebruikte aanhanger voor het vervoeren van dit soort materialen, dankzij haar draaischammel voor. Wilt u de aanhanger laten trekken door een tractor of een heftruck? Let dan op dat de aanhanger niet breder is dan 2,5 meter. Aangezien de RDW een maximale voertuigbreedte hanteerd van 2,55.

 

Aanbevolen opties:

Het is aan te raden uw aanhanger te voorzien van rongen en de vloer te voorzien van steunpunten. ZO kunt u de lading zo stabiel en veilig mogelijk vervoeren. Dwarsliggers op de aanhanger zorgen ervoor dat de leidingen of pijpspools niet direct op de aanhanger liggen zodat de lading niet beschadigd. 

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 3 ton tot 100 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Via onze unieke aanvraagmodule kunt u binnen 274 seconden de industriële aanhanger samenstellen die past bij uw transportwens. Heeft u vragen? Of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.

 

Alle onze aanhangers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van alle noodzakelijke certificeringen.

;