menu kruis

Aanhanger verplaatsen met de industriële mover

In samenwerking met de firma VMT Mover Systems, kunnen wij op aanhangers tot 50 ton draagvermogen een industriële MOVER bouwen. Hiermee kunt u uw industriële aanhanger zelfrijdend maken. Met andere woorden, deze MOVER maakt het mogelijk om de aanhanger te verplaatsen zonder de inzet van het trekkende voertuig. Hierdoor wordt de inzet van uw aanhanger geoptimaliseerd, in het logistieke proces staat een lege aanhanger niet in de weg doordat hij eenvoudig verplaatst kan worden. Daarnaast wordt het aankoppelen van de wagen aan het trekkende voertuig ook veel eenvoudiger, dat kan nu via een afstandsbediening die de aanhanger kan manoeuvreren tot aan de koppeling.

Deze MOVER is ook op bestaande industriewagens te bouwen en is daarnaast beschikbaar met elektrische- en verbrandingsmotor aandrijving. Zoals u ziet blijven de innovaties elkaar opvolgen bij www.industrieleaanhangers.nl

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 3 ton tot 100 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Via onze unieke aanvraagmodule kunt u binnen 274 seconden de industriële aanhanger samenstellen die past bij uw transportwens. Heeft u vragen? Of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.

 

Alle onze aanhangers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van alle noodzakelijke certificeringen.

 

 Schermafbeelding 2017 03 13 om 16.39.11

;